Kuusalu tee 35, Kuusalu, 74601 Harjumaa

krista.allik@kuusalu.ee

+3720 515 4154

E-R 14:00-18:00

Muusikakooli tutvustus noorelt noorele!

Muusikakooli tutvustus noorelt noorele!

2024 aastal sai toetust Eliisa Helene Mäeväli omaalgatus projekt, millega sooviti tutvustada pilliõpet oma kooli kaasõpilastele.

Üritus sai imeline ja Kuusalu Kunstide Kool andis tagasisidet, et sel aastal oli kooli sisseastujaid rekord arv! Aitäh Teile noored!

Väike kokkuvõte projektist Eliisa Helene Mäeväli-lt. “Oleme sõpradega Hugo Lepnurme kunstide kooliga olnud seotud juba aastaid. Ajaga nägime, kuidas huvi pilliõppe vastu on veidi langenud ja me olime ka juba kooli lõpetamas, seega otsustasime, et viime muusikakooli lastele kooli ja näitame mida ägedat selle telgitagused pakkuda võivad.
Projekti taotluse juures kõige keerulisem oli ajakava ette planeerida ja loogiline eelarve koostada. Oma neljase pundis pidasime maha mitu sisukat koosolekut, mille käigus planeerisime millal ja kuidas me oma plaani teoks teeme. Tänu noortekeskuse ja muusikakooli abile saime kirjutada valda projekti ja kutsuda omale ägedad esinejad. Astusime üles ka ise, aga külalisi oli ka muudikakooli õpetajate hulgast ning MuBa Muusika-ja Balletikoolist. Ürituse tagasiside oli väga positiivne ja saime ka endale hea tunde, et meie endi juuri edasi kantakse. Enne projekti elluviimist oli sisseastujate taotlusi väga vähe, aga juuni alguses kuulsime, et katsetel oli rekordarv õpilasi.
Jäime oma ettevõtmisega väga rahule, selletaolist ideed õppematerjalina salvestada või mõne aja tagant uuesti korrata võiks olla uus traditsioon. Nagu ikka, jäi ka meil mõni korralduslik asi viimasele minutile, aga saime kõik kuhjaga uusi teadmisi ja kogemusi projekti rahadega ümber käimisel, samuti esinejate kutsumisel ja suhtlemisel.”